Zo richting het einde van onze prijzenactie zijn we aangekomen bij de elfde prijsvraag en die is in samenwerking met Ubisoft. We mogen namelijk een hele toffe uitgave van Far Cry 5 weggeven. Het gaat hier om The Father Edition en die komt natuurlijk met de game, maar ook zitten er nog een hele hoop extra’s bij.

We hebben de inhoud van dit pakket even voor je op een rijtje gezet, of zie voor details de afbeelding hierboven (klik voor een grotere versie).

 • Exemplaar van Far Cry 5
 • Steelbook
 • The Father figurine
 • Hope County map
 • Soundtrack
 • Digital Deluxe Pack
 • The Doomsday Prepper Pack
 • Exclusieve verpakking

Deze mooie editie van Far Cry 5 geven we natuurlijk niet zomaar weg, dus je mag weer aan de bak. Zie de opdracht hieronder.

Actie: Far Cry kent inmiddels verschillende delen en iedereen heeft een eigen favoriet, maar wat was jouw favoriete deel en waarom? Gaat het om de eindbaas, de setting of de gameplay? Vertel ons wat je mooiste herinnering aan Far Cry is en wie weet win je deze editie!

Je kunt je inzending insturen door de onderstaande stappen te doorlopen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Far Cry 5'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.