Vorige maand werd Persona 5: The Royal aangekondigd voor de PlayStation 4, maar een releasedatum bleef uit. Atlus heeft nu laten weten wanneer de game in Japan zal verschijnen en wanneer Europese gamers het spel kunnen verwachten.

Persona 5: The Royal zal in Japan op 31 oktober dit jaar in de winkels liggen, maar in het Westen zal dat wat later worden. Voorlopig moeten we het doen met 2020. Het spel is een uitgebreidere versie van het origineel. Zo zijn er extra personages en kleine locaties toegevoegd en het vechtsysteem is aangepast. De game bevat ook een derde semester en een geheel extra gebied: Kichijoji.

Net als het origineel zal Persona 5: The Royal alleen uitkomen voor de PlayStation 4. Degene die een PS4 Pro hebben zullen een betere versie krijgen. Zo zal de game in 4K te spelen zijn en er zijn wat grafische verbeteringen doorgevoerd.

Atlus heeft tevens twee trailers vrijgegeven: één Japanse om het bekendmaken van de releasedatum te vieren en één voor het Westen om de game te teasen. Beide trailers kun je hieronder checken.