In samenwerking met Sony PlayStation hebben we voor het derde opeenvolgende weekend een leuke actie. Ditmaal draait het om PlayStation Now, waarvoor we een jaarabonnement weggeven. Hiermee krijg je toegang tot een zeer uitgebreide bibliotheek van PS3- en PS4-games, die je kunt streamen naar je PlayStation, alsook andere platformen.

Op deze pagina zetten we alle mogelijkheden van PlayStation Now uitgebreid uiteen, dit voor het geval je er nog niet helemaal bekend mee bent. Als extra doen we er ook nog een mooi T-shirt van Detroit: Become Human bij. Met dat erbij dien je twee vragen over die game te beantwoorden om kans te maken.

Vraag 1: Wie spreken de stemmen van Markus, Connor en Kara in?
Vraag 2: Hoe heet het bedrijf dat de androïdes vervaardigd?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in door de onderstaande stappen te volgen en wie weet kan je straks in een nieuw shirt van Detroit: Become Human genieten via PlayStation Now!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS Now'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 april 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.