Begin dit jaar werd duidelijk dat World War Z een update zou krijgen die de game klaarmaakt voor een betere performance op current-gen systemen. Ook zou voor die systemen de Horde Mode XL toevoeging beschikbaar gesteld worden. Deze update zal vandaag voor de game verschijnen en dat gaat gepaard met een nieuwe trailer die je hieronder kan bekijken.

De Horde Mode XL is vergelijkbaar met de gelijknamige modus uit de andere versies van het spel, maar de golven van vijanden zullen nu een heel stuk groter zijn wat mede mogelijk wordt gemaakt door de kracht van de systemen. Het doel is eenvoudig, zorg dat je alle aanvallen van je af weet te slaan en speel ondertussen met de supplies die je opbouwt om betere verdedigingslinies op te kunnen stellen.

Verder voegt deze nieuwe update/upgrade ook nog een nieuw wapen progressie systeem toe, dit op zowel last- als current-gen systemen. Hierbij heb je XP en supplies nodig om je wapens te levelen, waarbij het toepassen van wapen skins niet langer gekoppeld is aan die progressie. Bovendien zijn de wapens nu voorzien van perk slots, waarmee je drie modifiers aan het wapen kan toevoegen.