Zonder twijfel zitten velen van jullie te wachten op het nieuwe Assassin’s Creed deel. Na het open einde van Brotherhood wil iedereen natuurlijk weten hoe het verder gaat met Ezio en Desmond. Revelations zal deze antwoorden moeten gaan geven.

Eén van de grote vernieuwingen in het vorige AC deel was de toevoeging van recruits. Ezio startte zijn eigen Brotherhood en kon assassin’s rekruteren. Naarmate de game vorderde werden deze assassin’s steeds sterker. Darby McDevitt, een schrijver voor AC: Revelations, meldt dat in Revelations er meer nadruk zal komen te liggen op deze Brotherhood. Je zal meer speciale dingen kunnen doen met de recruits en de manier waarop je ze zal rekruteren en ontmoeten zal ook veranderen. Variatie is dus wederom het sleutelwoord in deze AC titel.

Hiernaast kon McDevitt ook meldde dat de cinematic trailer van Revelations meer gebonden is aan de game dan de voorgaande cinematics. We hebben het begin van de game misschien dus al gezien. Zodra Revelations af is zal de productie voor Assassin’s Creed III starten.