Apex Legends is alweer bijna toe aan seizoen nummer 18, dat op 8 augustus van start gaat en ‘Resurrection’ heet. Dit nieuwe seizoen zal het verhaal verder voortzetten en om een indruk daarvan te krijgen heeft EA een nieuwe trailer uitgebracht, die je hieronder checkt.

Samen met de beelden heeft de uitgever ook een overzicht van de belangrijkste punten gedeeld, zodat je een helder beeld krijgt van het aankomende seizoen:

  • Revenant is herboren – Vol met woede en een gebroken geest krijgt Revenant dit seizoen een gevaarlijk nieuwe look en dodelijke nieuwe vaardigheden die hem een overweldigend voordeel ten opzichte van zijn prooi bieden. Naast het feit dat Revenant het hele seizoen toegankelijk is voor alle spelers, krijgen spelers permanent toegang door tijdens het nieuwe seizoen een reeks uitdagingen te voltooien. Daarvoor moeten ze wel de nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen:
    • Passive: “Assassin’s Instinct” – Revenant kan vijanden met weinig leven die in de buurt zijn markeren. Hij kan gehurkt ook sneller lopen en klimt beter dan wie ook tegen muren op.
    • Tactical: “Shadow Pounce” – Revenant kan een krachtige sprong naar voren maken om de afstand tussen hem en zijn prooi te dichten.
    • Ultimate: “Forged Shadows“ – Revenant creëert een sluier van schaduw om zich heen, waarmee hij schade blokkeert en zijn health kan aanvullen. Deze schaduw en zijn tactical worden vernieuwd als hij een vijand naar de grond werkt.
  • Mixtape op Broken Moon – De populaire gamemodus strijkt neer op Broken Moon. Spelers hebben de mogelijkheid om zich op Gun Run en Team Deathmatch in The Core te storten of een potje Control in de Production Yard te spelen.
  • Death Dynasty Collection Event – Tijdens dit in-game-evenement verdienen spelers dubbele XP. Het vindt plaats van 8 tot 15 augustus in de Battle Royale-modus en van 15 tot 22 augustus in de Mixtape-modus.
  • Resurrection Battle Pass – Nieuwe wapen-skins, Legend-skins, emotes en nog veel meer worden samen met Resurrection uitgebracht op 8 augustus.