Crime Boss: Rockay City verscheen eerder dit jaar voor pc en daarna kwam de titel nog naar consoles. Nu weer een poosje later is de game ook fysiek uitgebracht en om dat te vieren, mogen we in samenwerking met 505 Games een fysiek exemplaar van de game voor de PlayStation 5 weggeven.

Om kans te maken op dit criminele avontuur dien je het volgende te doen:

  1. Noem drie bekende acteurs die in de game terugkomen.
  2. Leg uit wat jou de beste ‘Crime Boss’ maakt.

Zet jouw antwoorden op de mail en stuur die in volgens de onderstaande stappen. Mocht je de game zelf aan willen schaffen, weet dat de titel momenteel voor € 29,99 verkrijgbaar is in plaats van de reguliere verkoopprijs van € 39,99.

Niet bekend met Crime Boss: Rockay City? Dan kun je hieronder een gameplay trailer bekijken die een goede indruk van de shooter geeft.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Crime Boss'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en 505 Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 17 september 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 505 Games.