In een interview met de website Variety heeft Electronic Arts te kennen gegeven dat ze graag een film willen maken van de Need for Speed serie. Ze zijn verschillende Hollywood studio’s langsgegaan om te kijken waar het beste aan de wensen voldaan werd. Producers John en George Gatins hebben aangegeven de film wel te willen maken in de stijl van de The Fast and the Furious serie.

Need for Speed zal niet de eerste verfilming van een game worden die wordt gemaakt in Hollywood, ook Spore, The Sims, Dead Space, Army of Two en Mass Effect zijn in ontwikkeling. Helaas zien we hier niet zo veel van en houden ze het meer achter gesloten deuren.

De meeste games in de Need for Speed serie worden bepaald door het zo snel mogelijk rijden en politiewagens en blokkades ontwijken, terwijl er in Need for Speed: Most Wanted en The Run nog enigzins een verhaal aanwezig is.

Wat denken jullie, zal een verfilming van Need for Speed een succes worden? de wagens rijden immers al rond zoals je in onderstaand filmpje kunt zien.