Forum

Topic: Advertentie beleid

Anoniem's avatar

Ik heb totaal geen problemen met advertenties, maar geef wel even aan dat het een advertentie is! Nu kan het voor sommige mensen overkomen dat dit daadwerkelijk een advies is…

Optimaal gamen met gebruik van een VPN

Daarnaast klopt het natuurlijk voor geen meter. Een VPN die er voor zorgt dat je lijn betrouwbaarder is tijden het gamen… Buiten het feit dat de meeste pakketjes verloren gaan door een onstabiele verbinding van je provider, die je met VPN ook nog steeds hebt, is gamen met een VPN alleen maar onstabieler. Je maakt immers geen VPN verbinding met de server van de game, maar je zorgt er wel voor dat je data langs een extra kanaal loopt. Wat altijd voor meer vertraging en instabiliteit zorgt.

Je kan beter investeren in en goed netwerk thuis. Zorgen dat je ping zo lang mogelijk is en niet op de WiFi zitten.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

10 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-226's avatar

  Sluit me aan bij het verhaal hierboven mij, toen ik op de site dat stukje over VPN heb zitten lezen vond ik het meeste lachwekkende informatie die gewoon totaal niet klopt.

  Voor gamen ga je zo wie zo niet op een vpn zitten en sluit je alles zoveel mogelijk bedraad aan. Heb hier de pc, ps4 en ps5 bedraad op een goede router aangesloten. Zit op een supersnel gbit netwerk (zelf gedaan). Ping superlaag en totaal geen problemen met inet + gamen.

  Je gaat juist probleem krijgen als je via vpn gaat inloggen op servers in het buitenland ect maar he iedereen zijn ding 😉

 2. 3892 XP
  vinnie1234's avatar

  Aah gelukkig is er inmiddels (Partnerbijdrage) bij gezet 🙂

 3. 11268 XP
  RobanosSmatros's avatar

  Het mooie is inderdaad ik zag meteen al partner bijdrage staan dus dacht heej dit is veen verkapte aanbieding ding laat staan dat de informaatie nog klopt ook
  Bizar eigenlijk

 4. Anoniem -
  Anoniem-1418's avatar

  Zoals je vast wel weet, werkt het internet op basis van datapakketjes die heen en weer gezonden worden. Die kunnen onderweg verloren gaan.

  Zodra dat via een VPN-verbinding loopt komt dit niet voor, omdat je een directe lijn hebt.
  —————-

  Dit is nog de grootste onzin, laat het even tot je doordringen wat voor FAKE news er hier verspreid wordt.

 5. Anoniem -
  Anoniem-3990's avatar

  sommige pro”streamers” zitten hieraan,waardoor ze in een whitelist komen,en absolute bots tegenkomen in een match,die bots schieten niet terug!

 6. Anoniem -
  Anoniem-6613's avatar

  Als je ziggo hebt heb je zo wie zo al slecht internet via zowel kabel als wifi die er vaak spontaan een paar sec eruit vliegt. Ping is wel altijd laag maar het internet is ultra onstabiel, nieuwe kabels of modem van ziggo helpen niks. Modem/router die ik in een ver verleden ooit zelf had gekocht was perfect, en wifi van de woonkamer tot op zolder.

  Wie speelt er nu games met een tussen bron.

 7. Anoniem -
  Anoniem-1697's avatar

  @Anoniem-6613: Het ziggo modem is klote hardware. Gewoon idd zelf een modem kopen en die eraan hangen heb je nergens problemen mee. Maar op gegeven moment had ik last van de verbinding die weg viel dit lag niet aan mijn kabels of hoe ik het heb aangesloten. Ziggo maar ontkennen dat het aan hen ligt, ik heb toen het ziggo abbo opgezegd.

  Zit nu op glasvezel, ook modem van KPN gebruik ik niet ook al willen ze dat wel, heb toen een goed glasvezel modem gekocht (fritzbox) en een router daarna nooit geen problemen meer gehad met uitvallen van internet ect

 8. Anoniem -
  Anoniem-9943's avatar

  @Anoniem-1697: Had je bij de tv ook problemen dan, bij mij valt ook het tv signaal vaak weg. Hellaas is mijn oude zelfgekochte router te traag om nu nog aan te sluiten, het is immers een erg oud model die de snelheden van nu niet aankan.

 9. Anoniem -
  Anoniem-472's avatar

  @Anoniem-9943: tv kijken doe ik niet heb alleen Netflix, Videoland, HBOmax en Disney+

  Bij ziggo kan je nu ook je eigen hardware aansluiten. Al doen ze daar wel moeilijk over maar ze mogen dat niet meer weigeren.

  Misschien eens een nieuw modem kopen en een goede router… Dat kan vaak helpen bij problemen.

 10. Anoniem -
  Anoniem-2998's avatar

  Het wordt nog erger hier op de ktsite reclame voor online gokken wtf mfs
  https://playsense.nl/500153/mooie-releases-om-nog-naar-uit-te-kijken-deze-maand/