Forum

Topic: Bf1 rond crosshair weg?

Anoniem's avatar

Bij de beta had ik dus een rond crosshair die ik wel fijn vond. Nu heb ik bf1 gekocht en is die weg? Bij wie nog meer? Kunnen we die terug krijgn met instellingen of iets? Vind zo een gewoon kruis crosshairtje ook goed hoor maar toch liever da bolletje.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. 586 XP
  Zuko's avatar

  Je kan je crosshair aanpassen door het wapen te selecteren tijdens je custom loadout.

 2. 86 XP
  johnny31's avatar

  bedankt voor je reactie ! ben trouwens van cod naar bf overgestapt en tot de release bf4 gespeelt wat een spel. Raad het iedereen aan !

 3. 86 XP
  johnny31's avatar

  Krijg het niet gevonden. Optics, Magnification, Barrel, Recoil direction en visuals 1 van deze bedoel je toch?

 4. 393 XP
  Dj_Kramer's avatar

  @johnny31: je moet het ook kopen, je kan wapens kopen en dan kijken wat je wil. de beschijving even lezen helpt meestal ook wel, snap wel wat je bedoelt ik heb er ook even om moeten zoeken. maar je hebr expert en factory enzo, even kijken

 5. 149 XP
  gitaarlapswans's avatar

  @johnny31: Als doorgewinterde Battlefield speler merk ik dat er meerdere spelers van COD naar Battelfield zijn over gestapt. hahaha.

  Campers (in hoekjes), niet reviven of med packs neergooien, met Ammo idem.etc etc. Er wordt op dit moment gewoon heel slecht Battlefield gespeeld. Ik snap best dat Bf1 een nieuw spel is, maar de basis beginselen blijft Battlefield. Dus je ziet gewoon overduidelijk wie er een battlefield speler is en welke ooit COD waren.

  Ps Johnny31, dit is niet persoonlijk naar jou toe bedoeld hoor.

  Je kan in de opties menu aanpassing doen aan je crosshair. JE kan zelf kleuren aanpassen van je crosshair.

  Veel plezier nog met BF1

 6. 1776 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  @gitaarlapswans: Reviven doe ik ook maar af en toe, vooral omdat iedereen na het doodgaan skip ingedrukt houdt zodat ze sneller op het spawnmenu terug zijn…
  Het heeft geen zin om naar ze toe te rennen terwijl je in de helft van de gevallen te laat bent…

 7. 149 XP
  gitaarlapswans's avatar

  @Scrappy-_-coco0: heb je deels gelijk in. Maar tactisch moet je ook kunnen bepalen of je iemand kan reviven. Niet dat diegene gelijk weer neergeschoten wordt. Health packs neergooien en ammo moet gewoon automatisme zijn.