Na de update van twee weken geleden is er veel verbeterd aan de algehele stabiliteit van Black Ops 2. Toch bleven er wat problemen voortbestaan en zelfs nieuwe complicaties staken de kop op. Zo zijn er mensen die ineens zagen dat hun online statistieken niet meer klopten voor zowel de normale, als de Zombies multiplayer.

Een vlugge kijk op je combat record is helaas niet genoeg om het probleem vast te stellen. Alles is gewoon nog aanwezig zoals voorheen: je K:D ratio, hoeveel dagen/uren je gespeeld hebt en ook hoeveel matches van het totaal je hebt gewonnen of verloren. Wat niet meer kloppend is, is de wereldrang. Accounts lijken losgekoppeld te zijn van de leaderboards.

Spelers reageren boos – en met reden! Voor sommigen zou dat betekenen dat (inmiddels) tientallen, zoniet honderden uren voor niets zijn geweest. Treyarch heeft vannacht gemerkt dat het probleem zich bij meerdere Black Ops 2 spelers voordeed en heeft via Twitter aangegeven op zoek te zijn naar een oplossing.

Wanneer het probleem uit de wereld geholpen is en de statistieken weer naar behoren werken is niet bekend. Wel gaf Treyarch dit zo snel mogelijk te doen.