Nog iets meer dan twee weken en dan begint de publieke beta van Destiny voor degene die de game hebben gereserveerd. In de beta zal je kunnen kiezen uit de drie verschillende classes: de Titan, Warlock en de Hunter, maar hoe zit het met de locaties die je kunt gaan ontdekken?

Waarschijnlijk gaan we naar Mars en Venus als we DualShockers moeten geloven. Het viel hen op dat in de laatste update van Destiny´s blog hints werden gegeven naar de locaties van de beta. Ze hadden namelijk in de update twee screenshots (nummer 1 en nummer 2) geplaatst en als je even kijkt in de adresbalk van beiden, dan zie je dat het om beta screenshots gaat.

Als je dan terug gaat kijken naar het artwork dan lijkt het er op dat we dus naar Mars gaan waar de Cabal zijn gevestigd (grote en forse vijanden met schilden) en waar je de Buried City gaat verkennen. Op Venus is het mogelijk dat we daar de Academy gaan onderzoeken. Bungie bevestigde via Twitter nog dat het eerste screenshot sowieso een locatie is die we in de beta gaan zien.

Als laatste was op het blog nog te lezen dat alle ´big rocks´ op positie zijn wat nog een subtiele hint kan zijn naar de planeten waar we heen kunnen gaan. Zodra we meer weten over de aankomende beta lees je het hier en als deze eenmaal aan de gang is zullen we hier meer aandacht aan besteden.