psx-sense: duizenden gamers willen hd remake CoDMW2

Een Australische gamer, Ramez Zhara, is een petitie gestart om Activision en Infinity Ward ervan te overtuigen om een HD remake te maken van Call of Duty: Modern Warfare 2. Best grappig zal je denken, want wat kan een man alleen nou aanrichten? Vergis je niet, want de smeekbede is in 4 dagen tijd al gestegen naar ruim 48.000 gamers die het liefst een remake zien van de game op de PS4 en Xbox One.

PSX-sense: duizenden gamers willen hd remake CoDMW2

Modern Warfare 2 is voor veel fans van de serie nog altijd één van de beste delen die Activision heeft uitgebracht in de franchise. Het spel kreeg ook ontzettend veel negatieve publiciteit vanwege een missie waarbij je op een vliegveld onschuldige mensen neer moest schieten. Ook online werd de game veel gespeeld met verslavende multiplayer maps, zoals Afghan, Terminal, Highrise en het Braziliaanse Favela.

In de DLC die voor de game uitkwam konden de spelers opnieuw aan de slag in maps van de eerste Modern Warfare, zoals onder andere: Strike, Overgrown, Vacant en Crash. Modern Warfare 2 was ook de eerste Call of Duty game die na verloop van tijd volledig in het bezit kwam van hackers. Zo startte je weleens een online potje op en nog voor je de eerste stap kon zetten hingen er al helikopters in de lucht om je neer te knallen, of tegenstanders bleven op bepaalde plekken zitten waar jij ze niet kon raken, maar zij jou wel.

PSX-Sense: duizenden gamers willen hd remake van CoDMW2

Je kan de online petitie hier ondertekenen als jij ook graag een remake ziet. Hoe denken jullie over een HD remake van deze shooter? Of zie je liever de eerste Modern Warfare, die toch de standaard heeft gezet voor alle andere delen, terugkeren? We zijn benieuwd naar jullie reacties.