Destiny is nu bijna een jaar uit en in september komt de grote uitbreiding The Taken King uit. De game heeft al een grote community achter zich en het is eigenlijk gek dat er amper figurines verkrijgbaar zijn. Fabrikant 3A brengt daar nu verandering in, want zij komen met de bovenstaande action figure. De Titan, die vanaf de grond 32 centimeter hoog is, draagt een aantal wapens uit de game bij zich.

Als je de figurine bij Bambaland aanschaft krijg je er de exotic handcannon ‘Hawkmoon’ bij. Standaard krijg je de autorifle ‘Shadow Price’, de shotgun ‘Felwinters Lie’ en het zware machinegeweer ‘Zombie Apocalypse WF47’ erbij. De figurine kan op 24 punten draaien en meerdere handposes aannemen, zodat elk wapen gedragen kan worden. Je kunt de Titan hier kopen, maar hou wel rekening met het hoge prijskaartje van 190 Dollar.

Nee, het is niet zomaar even een action figure waar je al de avonturen uit Destiny mee kunt naspelen. Hopelijk maakt 3A ook nog een Warlock en een Hunter, want daar zijn we ook wel benieuwd naar. De Titan ziet er al erg fraai uit met allerlei details en de wapens ogen precies zoals ze in-game zijn.