Destiny is sinds de release flink gegroeid met de nodige uitbreidingen waarvan The Taken King de grootste was. Als je nu instapt in de game, dan zal je merken dat je flink achterloopt, want iedereen is van een veel hoger level dan jou.

Dat kan natuurlijk vervelend zijn en daarom komen Activision en Bungie met een oplossing. Deze oplossing is dat je een booster kan kopen voor verschillende classes. Zo kun je een Level 25 Hunter Pack kopen, een Level 25 Titan Pack en een level 25 Warlock Pack.

Dit wisten we gisteren al te melden via ons PlayStation Store update bericht, maar dan zonder details. Nu, een dag later, kunnen we er meer over vertellen. Deze pakketten kosten per stuk €29.99 en daarmee ben je gelijk op een meer acceptabel level ten opzichte van de huidige/hardcore community.

In feite skip je een flink stuk om zo gelijk op een hoger niveau mee te kunnen, maar wat hier frappant aan is, is dat Bungie eerder nog aangaf dit niet te gaan implementeren (in welke vorm dan ook).

Maar, zo blijkt, ziet de ontwikkelaar hier vanaf. Met de vele kortingsacties die nu rondom Destiny gelden is het in ieder geval een mooie manier om gemakkelijker in te stappen. De vraag is alleen of zogenoemde ’time-saver’ pakketten in het algemeen echt iets zijn waar we blij van moeten worden, maar dat is meer aan de speler individueel.

Ben je gelijk klaar met zo’n booster? Nee, allesbehalve. De levelcap ligt immers op 40 en dus zal je de ‘moeilijkere’ hogere levels alsnog echt zelf moeten bereiken en deze boosters hebben ook geen invloed op het secundaire light levelsysteem.