Recent verscheen de ultieme editie van Dying Light, waarin de nieuwe en grote uitbreiding bij inbegrepen zit evenals alle tot op heden verschenen DLC. Een fraai pakket dus voor degene die de game nog niet eerder heeft gespeeld, maar hoe zit het met de toekomst en nieuwe content?

Ontwikkelaar Techland heeft aangegeven dat ze nog niet klaar zijn met de game wat betreft de ondersteuning. Ze zullen tot minstens het einde van het jaar de game blijven voorzien van nieuwe content. Ze zijn zelfs met iets bezig wat ze nog moeten aankondigen, maar daar zullen ze later op terugkomen.

De baas van Techland, Paweł Marchewka, wil spelers juist motiveren om hun verhalen te vertellen en aan te geven waar ze de game nog verder kunnen verbeteren met het aanleveren van ideeën en het melden van problemen. Ze geloven sterk in een samenwerking tussen het team en de spelers die proberen te overleven in de harde wereld van Dying Light.

“We want to hear about all your stories, ideas and problems you could have. As the Dying Light franchise goes forward, let us also know where you want to see it headed. We strongly believe in active collaboration between our design team and you, players who every day fight for survival in the world of Dying Light.”