DestinyCol
Rise of Iron is de eerstvolgende grote uitbreiding voor Destiny en die is met de release aanstaande dinsdag zeer dichtbij. Heb jij nog nooit Destiny gespeeld? Speel jij nog op de PS3, maar wil je overstappen naar de PS4? Of wil je gewoon graag de hele collectie als één pakket hebben? Dat kan!

In samenwerking met Activision geven we namelijk twee keer Destiny: The Collection voor de PlayStation 4 weg. Deze collectie verschijnt gelijktijdig aanstaande dinsdag met Rise of Iron en die kan jij hier nu winnen.

Destiny: The Collection bevat naast Destiny zelf de uitbreidingen; The Dark Below, House of Wolves, The Taken King én Rise of Iron, een prachtig pakket dus. Om kans te maken dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden!

Vraag 1: Hoe heet de Raid in Rise of Iron?
Vraag 2: Noem drie Iron Lords.

Weet jij de antwoorden? Stuur deze op door middel van het volgen van de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Destiny'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 24 september. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.