destinyriseofiron-625x352

De afgelopen week kwam er dan eindelijk weer een grote uitbreiding voor Destiny uit. Dan hebben we het natuurlijk over Rise of Iron, het nieuwe hoofdstuk dat weer het één en ander aan nieuwe content met zich meebrengt. Tijdens de gamescom zijn we zelf al aan de slag geweest met deze DLC, maar recenter nog hebben we hier een uitgebreide Special over geschreven met vijf redenen waarom je uit moet kijken naar deze nieuwe content. In deze Jouw mening houden we het echter wat neutraler. De stelling luidt deze keer: Maakt Destiny: Rise of Iron de verwachtingen volgens jou waar?

Het is hier de vraag of Bungie de fans waar voor hun geld en het lange wachten heeft gegeven. Kunnen we weer even vooruit met deze nieuwe content of is dit meer een zoethoudertje? Die vraag mogen jullie hier dus beantwoorden. Wat Bungie altijd goed doet, is het neerzetten van een sfeervol verhaal begeleid door bombastische muziek, maar juist datzelfde verhaal, daar ben je eigenlijk altijd vrij snel doorheen.

Daarnaast hebben we dan natuurlijk nog de nieuwe Strikes en de nieuwe Raid die je kan spelen. Bieden deze missies echter wel genoeg variatie en belangrijker nog, zijn ze het waard om te herhalen om zo telkens nieuwe loot te vergaren? Dat laatste is ook een belangrijke factor binnen de game waar in het verleden nog wel eens kritiek op is geweest. Je wilt immers niet blijven spelen tot je een ons weegt om telkens loot te vergaren waar je eigenlijk niets aan hebt. Dan heb je nog de uitbreiding voor de Crucible met Private Matches, met de toevoeging van nieuwe maps en de nieuwe modus Supremacy.

Destiny: Rise of Iron is toch geen kleine release als je de afgelopen week bekijkt en daarom is dit onderwerp absoluut de moeite waard om hier tegen het licht te houden in deze Jouw mening. Mocht je al aan de slag zijn gegaan met deze uitbreiding, dan zijn we erg benieuwd naar je mening over deze DLC. Zoals we daarbij al aangaven, is de insteek voor deze stelling ditmaal wat neutraler, maar hier is een reden voor. We willen het dit keer namelijk geheel aan jullie laten.

Ben je er al even mee aan de slag gegaan en ben je tevreden gesteld met alle content die je voor je kiezen krijgt of valt het je allemaal zo erg tegen dat je bent gestopt met spelen? Dat laatste is immers ook een mogelijkheid; het kan tenslotte alle kanten op. Wat het ook zijn mag, we zijn vooral benieuwd naar de argumenten waarmee je je mening onderbouwt. Diezelfde mening mag je natuurlijk weer verpakken in een mooie reactie en onder dit artikel droppen!