We weten al een tijdje dat Bungie aan Destiny 2 werkt. De studio is echter ook nog niet klaar met het eerste deel, want deze game wordt nog altijd prima ondersteund. Tijdens de bekendmaking van de financiële cijfers van de afgelopen periode heeft uitgever Activision over Destiny 2 en de komende ondersteuning voor het eerste deel gepraat.

Te beginnen met Destiny 2. Eric Hirshberg, CEO van Activision, bevestigde nogmaals dat het vervolg in 2017 uit moet komen. Volgens Hirshberg moet Destiny 2 interessant worden voor alle huidige spelers van het eerste deel, maar moet het vervolg ook oude fans en mensen die nog nooit Destiny hebben gespeeld aanspreken.

Hirshberg sprak ook nog even over de geplande ondersteuning van Destiny voor de komende tijd. Hij zei dat er enorm veel vraag is voor nieuwe content voor de game, meer dan Bungie had verwacht. Men heeft nu echter een plan gemaakt, waarmee er voor de komende periode een continue stroom aan content voor Destiny wordt verwacht. De studio is dus nog lang niet klaar met de ondersteuning van het eerste deel en dat kunnen we alleen maar toejuichen.