boxcejl

Shawn Layden zei het al tijdens de aankondiging van The Last of Us: Part II gedurende Sony’s PlayStation Experience persconferentie, de game is nog in een erg vroege ontwikkelfase. Het is nog onduidelijk of The Last of Us: Part II überhaupt het jaar 2017 gaat halen, mogelijk hebben we eerder te maken met een release in 2018.

Tijdens Naughty Dog’s panel op PlayStation Experience over de game, kwam een interessante uitspraak voorbij. Creative director bij Naughty Dog, Neil Druckmann, vertelde namelijk dat sommige mensen bij Sony liever wilden wachten met de aankondiging. Men was bij Sony van mening dat de E3 een beter moment was om de game aan te kondigen, aangezien dit een grootser evenement is, zei Druckmann.

Naughty Dog vond PlayStation Experience echter de juiste plek om de game aan te kondigen. Dit evenement is namelijk helemaal gericht op de fans van PlayStation en men vindt het belangrijk om direct haar fans te kunnen bereiken.

Neil ging niet in op het feit dat sommigen bij Sony misschien wilden wachten vanwege dat de game nog in een vroege ontwikkelfase zit. Iets wat Shawn Layden heel duidelijk aan wist te geven alvorens de aankondiging.