Ubisoft en Harley Davidson kondigen vandaag met gepaste trots aan dat gamers met verschillende exclusieve Harley’s straks de wereld van The Crew 2 kunnen verkennen. In de nieuwe open-wereld racer van Ubisoft kun je straks heerlijk cruisen op een Harley Davidson naar keuze, dankzij een nauwe samenwerking tussen de motorfabrikant en Ubisoft.

De motoren van Harley Davidson zijn eigenlijk bijna nooit in games te vinden en dit is dan ook een stap in de goede richting. De fabrikant zelf laat weten dat deze samenwerking goed past binnen de visie van Harley Davidson en die van The Crew 2.

The Crew focust zich met deel twee op unieke avonturen in een open-wereld met verschillende motorsporten, iets waar Harley Davidson zich goed in weet te vinden. De fabrikant laat dan ook het volgende weten:

“We vinden het geweldig om samen te werken met Harley-Davidson in The Crew 2. Harley-Davidson is wereldwijd een legendarisch merk dat diep geworteld zit in de Amerikaanse cultuur”, aldus Ahmed Boukhelifa, Ivory Tower Studio Managing Director. “De samenwerking was logisch, aangezien Harley-Davidson staat voor hetzelfde gevoel voor avontuur en dezelfde Amerikaanse passie voor alles met een motor als The Crew 2.”

“Harley-Davidson heeft een rijk verleden waarbij de Amerikaanse cultuur, vrijheid en liefde voor de weg worden geëerd. Al bijna 115 jaar ontdekken klanten de Amerikaanse steden en wegen op onze motoren. Met de lancering van The Crew 2 hopen we nog meer mensen, jong en oud, te inspireren en te overtuigen van de charmes van de motorsport”, aldus Heather Malenshek, Vice President Global Marketing & Brand bij Harley-Davidson Motor Company.

Voor wie erg benieuwd is naar The Crew 2, je kunt je hier nog altijd inschrijven voor de beta. De game zelf is begin 2018 beschikbaar voor de PS4, Xbox One en PC.