Destiny 2 is een succes, dat blijkt uit de verkoopcijfers van de game die Activision binnen heeft gekregen. Men verwachtte al dat de lancering van Destiny 2 behoorlijk groot zou zijn, maar nu men te zien heeft gekregen hoe gigantisch dit daadwerkelijk is, is dat toch wel even glimlachen voor de uitgever.

Zo meldt Activision dat Destiny 2 de grootste release van 2017 is als je kijkt naar alle games die zijn uitgebracht op de consoles dit jaar. Vooral de digitale verkopen dragen hier aan bij, die hoger liggen dan die van het origineel. Destiny 2 is dan ook een echte PlayStation Store hit en wordt massaal gekocht.

Qua ‘day one’ sales heeft Destiny 2 elk record verbroken in de PlayStation Store, want de game wist de meeste verkopen te generen in de gehele historie van de PlayStation Store. Indrukwekkend dus.

Verder heeft men voor meer dan acht dagen op rij gemiddeld 1 miljoen spelers online gehad op elk gegeven moment. Hiermee is Destiny 2 dan ook een heuse hit en er zijn een heleboel mensen aan het levelen, exotische wapens aan het unlocken en zich aan het klaarstomen voor de Raid.