Een tijdje geleden konden we dan eindelijk de releasedatum van het Battlefield: Bad Company 2 Vietnam pakket bekend maken, namelijk op 22 december 2010. We hoeven dus nog maar een kleine drie weken te wachten voordat we aan de slag kunnen met dit nieuwe deel.

EA heeft al sinds de aankondiging van dit pakket beweert dat het maar liefst vier maps zal bevatten, maar zojuist hebben ze een vijfde map aangekondigd en dan wel  The Battle for Hastings. Deze map is één van de populairste maps uit de game Battlefield: Vietnam uit 2004, die dus zijn terugkeer zal maken.

In deze map zullen we natuurlijk aan de slag kunnen gaan met gloednieuwe tanks, jeeps, boten en helikopters. De jungle map zal verdeelt zijn in twee delen door één gigantische brug, waar dus een groot deel van het gevecht zal plaatsvinden.

Niks in het leven is echter gratis en deze map zal dan ook alleen vrijgespeeld worden door hard te werken. Om deze map vrij te spelen moeten alle PlayStation 3 spelers in Bad Company 2 en Bad Company 2: Vietnam gezamenlijk 69 miljoen team-actions uitvoeren. Deze acties bevatten eigenlijk alles voor het team, zoals het leveren van ammo, repairen, healen, reviven en nog veel meer. Om deze map te introduceren heeft EA ook nog een trailer vrijgegeven, deze is hieronder te bekijken.