De misleidende advertentie van de Power Armor Edition van Fallout 76 deed nogal wat stof doen opwaaien vorige week. Op de foto’s was een mooie canvas tas te zien, maar in werkelijkheid kreeg je een goedkoop stuk nylon. In eerste instantie gaf Bethesda Support aan dat de materialen niet beschikbaar waren of dat de katoenen tas te duur zou zijn.

Hier komen ze nu op terug, want ze beseffen zich dat de eerder aangeboden 500 Atoms ter compensatie een lachertje was. Kopers van de Power Armor Edition kunnen nu een formulier invullen, tot 31 januari 2019, om hun katoenen tas alsnog te krijgen.

Bethesda hoopt hiermee het één en ander goed te maken met hun fans, maar het blijft natuurlijk wel een opmerkelijke beslissing om de tas in eerste instantie om te wisselen voor een goedkopere.

We are finalizing manufacturing plans for replacement canvas bags for the Fallout 76: Power Armor Edition. If you purchased the CE, please visit https://beth.games/2QDropM and submit a ticket by Jan. 31, 2019. We’ll arrange to send you a replacement as soon as the bags are ready.