Op 30 september kunnen de racefans onder ons genieten van de nieuwe arcade racer genaamd Hot Wheels Unleashed. Nu heeft ontwikkelaar Milestone een gedetailleerde video vrijgegeven die het reilen en zeilen toont van de nieuwe track editor. Dit is dezelfde track editor die de ontwikkelaars gebruikt hebben om de officiële circuits in elkaar te timmeren.

Je moet eerst een beginpunt maken voor je circuit of point-to-point-baan, en dan kun je je uitleven met allerlei baanonderdelen, obstakels, interactieve elementen en meer. Om er zeker van te zijn dat de baan die jij wilt uploaden haalbaar is voor de andere spelers, zal jij je zelfgebouwde circuit moeten afleggen met een tractor. Lukt je dat, dan zal je track online komen bij de vele creaties van andere gamers.

Wij gaan er alvast vanuit dat dit een veel gebruikte feature zal zijn, aangezien het bouwen van een track nu eenmaal het leuke is aan Hot Wheels speelgoed. Bekijk zeker de onderstaande video om alles te weten te komen over de track editor. Wij kijken alvast uit naar 30 september wanneer de game verschijnt voor de PS4, PS5, Xbox, pc en Nintendo Switch.