Assassin’s Creed: The Ezio Collection is al een paar jaar verkrijgbaar op verschillende platformen, maar de Nintendo Switch ontbrak nog. Beter laat dan nooit, maar nu is deze collectie ook voor het platform van Nintendo beschikbaar en dan kan een launch trailer natuurlijk niet uitblijven.

De collectie bevat drie games, zoals hieronder meer gespecificeerd en tevens zit alle downloadbare content bij het pakket inbegrepen. Dat is echter niet alles, want ook zijn de twee films over het leven van Ezio inbegrepen. Dit zijn Assassin’s Creed Lineage en Embers.

  • Assassin’s Creed II. In dit verhaal belichamen spelers Ezio, een nieuwe Assassin die de dodelijke lijn van zijn voorouders voortzet in, onder andere, Florence en Venetië uit het Renaissancetijdperk. Floreer in een omgeving die rijk is aan macht, wraak en samenzwering. Beleef een tijd van kunst, aangescherpt met wapens en instrumenten die zijn ontworpen door de legendarische Leonardo da Vinci.
  • Assassin’s Creed Brotherhood. In Ezio’s voortdurende strijd tegen de machtige Tempeliersorde, reizen de fans naar de meest gerenommeerde stad van Italië, Rome, centrum van macht, hebzucht en corruptie. Dit vereist niet alleen kracht, maar ook leiderschap, aangezien Ezio een heel Broederschap aanvoert die zich aan zijn zijde schaart.
  • Assassin’s Creed Revelations. In deze game moet Ezio zijn leven achterlaten in een zoektocht naar antwoorden. Spelers treden in de voetsporen van de legendarische mentor, Altaïr, op een reis van ontdekking en openbaring. Dit gevaarlijke pad leidt hem naar Constantinopel, het hart van het Ottomaanse rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren.