Marvel’s Avengers heeft sinds de release prima ondersteuning gekregen. Zo zijn er meerdere nieuwe superhelden aan de game toegevoegd en ook heeft ontwikkelaar Crystal Dynamics diverse nieuwe missies, verbeteringen en andere zaken toegevoegd.

Toch kent de game niet de populariteit waarop werd gehoopt door toenmalig uitgever Square Enix. Wat ook niet geholpen heeft is dat bepaalde beloftes qua nieuwe content bijzonder lang op zich hebben laten wachten, maar in de tussentijd blijft de ontwikkelaar de game wel gewoon netjes ondersteunen.

Een eerder gerucht wees echter op een grimmige toekomst voor de game, zoals je onlangs kon lezen. Daar doet een nieuw bericht van Exputer nog een schepje bovenop. De site heeft namelijk vernomen dat Crystal Dynamics geen plannen voor content in 2024 in de pijplijn heeft zitten.

Als dit klopt, dan mogen we volgend jaar nog wel het een en ander aan updates verwachten, maar daarmee komt er een einde aan de ondersteuning voor de game. Het aanvankelijke doel was om de game 3 tot 5 jaar van content te voorzien en als de ondersteuning volgend jaar ten einde komt, tikt het net aan de 3 jaar aan.

De ontwikkelaar noch de uitgever hebben concreet details gegeven over wat de toekomstplannen zijn, maar het zou ons niet verbazen als er volgend jaar een einde aan de ondersteuning komt. Jammer, of maakt het je niet zoveel uit?