Eind november werd Gran Turismo 7 nog voorzien van een nieuwe maandelijkse update, waarmee de game werd uitgebreid met onder meer drie auto’s en een nieuw circuit. Voor komende week staat er alweer een nieuwe update gepland en ditmaal kunnen spelers nog meer nieuwe wagens verwachten.

Gran Turismo-bedenker Kazunori Yamauchi deelde via Twitter zoals gebruikelijk weer een afbeelding met de silhouetten van de auto’s die met de komende update worden toegevoegd. Hieruit blijkt dat er ditmaal vijf wagens onderweg zijn naar de game, het grootste aantal voor één update sinds de release van Gran Turismo 7. GTPlanet denkt al te weten om welke auto’s het gaat: de Ferrari Vision Gran Turismo, Toyota Celica ST205, Bugatti Chiron, Alfa Romeo Giulia GTAm en Chevrolet Corvette C8.

Yamauchi meldt dat de update ergens komende week verschijnt. Vermoedelijk zal dit op 15 december zijn. Onlangs werd de Ferrari Vision Gran Turismo immers al uit de doeken gedaan en daarbij werd gemeld dat die auto op 15 december aan Gran Turismo 7 wordt toegevoegd. Wanneer de update verschijnt, zal ook blijken wat er verder nog aan nieuwe content wordt aangeboden.