Met deze prijsvraag komen we aan bij de laatste actie van het jaar 2022. Deze hebben we in samenwerking met Bandai Namco op mogen zetten. We geven nu The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me weg voor de Xbox One/Xbox Series X|S.

Wil jij met een goed horroravontuur het jaar 2023 beginnen? Dan is dit de prijsvraag waar je zeker aan mee moet doen! Deelname is eenvoudig, want je dient enkel de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoe heet de seriemoordenaar bekend van zijn ‘Murder Castle’?
Vraag 2: Wie speelt de rol van regisseur Charlie Lonnit in de game?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Devil in Me'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.