Fire Emblem Engage is vanaf morgen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en zoals je in onze review hebt kunnen lezen, beviel de game ons uitermate goed. Met een prachtige score van 8.5 is het een must have voor de Nintendo Switch.

In samenwerking met Nintendo hebben we een mooie actie, we mogen namelijk een exemplaar van de game weggeven. Het gaat dan niet alleen om een copy van de game, maar zelfs om de heuse Divine Edition ter waarde van € 99,99. Dit pakket bestaat uit het volgende:

  • Exemplaar van Fire Emblem Engage
  • Steelbook
  • Artkaarten
  • Poster
  • Artbook

Kans maken op deze mooie editie? Het enige wat je moet doen is antwoord geven op de onderstaande vragen:

Vraag 1: Op welk continent speelt Fire Emblem Engage zich af?
Vraag 2: Hoeveel magische ringen met Emblems zijn er nu in de game beschikbaar?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in door de onderstaande stappen te volgen. De winnaar zullen we zodra de prijsvraag voorbij is per mail benaderen.

Opmerking: Voor iedereen die zich afvraagt hoe het met de najaarsacties zit, de winnaars zullen begin volgende week een mail ontvangen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Fire Emblem'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 26 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Nintendo.