Bungie heeft gisterenavond het nieuwe seizoen voor Destiny 2 officieel gelanceerd: Season of the Deep. Dit nieuwe seizoen komt uiteraard met een nieuwe Season Pass met allerlei unlocks, daarnaast keert Titan terug als speelbare locatie.

Op Titan zullen spelers op onderzoek moeten naar een mysterieus signaal dat onder de Methaanzee vandaan komt. Dit levert wekelijkse Deep Dive missies op, alsook de seizoensactiviteit Salvage en de gloednieuwe Fishing-activiteit.

Andere nieuwigheden die we dit seizoen mogen verwachten zijn additionele activiteiten, wekelijkse verhaalmissies, een nieuwe dungoen en meer. Verder is Bungie van plan om de Crucible te voorzien van nieuwe updates en wapens en gear bij te werken.

Gezien Bungie tegenwoordig eigendom is van Sony, ontstaat hier ook een interessante samenwerking. Zo werkt Bungie met verschillende studio’s samen om iconische personages uit andere games naar Destiny 2 te brengen, wat te zien is op de bovenstaande afbeelding met armor sets gebaseerd op verschillende PlayStation mascottes.

De nieuwe dungeon zal vanaf aanstaande vrijdag 19:00 uur beschikbaar zijn. Om deze te kunnen spelen dien je een Lightfall Dungeon Key of de Annual Pass met Lightfall te bezitten. Later dit jaar mag er nog een tweede nieuwe dungeon verwacht worden.