PlayStation 4-bezitters die Terminator: Resistance hebben gekocht en zijn overgestapt naar de PlayStation 5, kunnen al sinds 2021 een verbeterde versie van de shooter spelen. Xbox-bezitters werden echter niet getrakteerd op deze mogelijkheid, maar daar komt nu verandering in.

Er is een zogenaamde ‘complete edition’ van Terminator: Resistance onderweg voor de Xbox Series X|S. Deze bevat de verbeterde versie van het spel, plus de Infiltrator modus en de extra uitbreiding ‘Annihilation Line’. Deze nieuwe uitgave zal op 27 oktober 2023 zowel digitaal als fysiek worden aangeboden.

Heb je het origineel al gekocht, dan kun je de Complete Edition voor een gereduceerde prijs aanschaffen, namelijk voor € 14,99. Dit is echter niet mogelijk als je een fysieke versie in bezit hebt en de game wilt spelen op de Xbox Series S.

Heb je geen interesse in de uitbreiding van Terminator: Resistance, maar wil je wel de ‘next-gen’ versie van de game spelen, dan is dat ook mogelijk. Op 27 september 2023 zal er een gratis update beschikbaar worden gesteld die dit mogelijk maakt. Ook hier geldt dat dit niet mogelijk zal zijn als je een fysieke versie van het origineel hebt en de verbeterde versie wilt spelen op een Xbox Series S.

Om de komst van Terminator: Resistance – Complete Edition te vieren is er een trailer beschikbaar gesteld, zie hieronder.