Activision heeft Call of Duty: Modern Warfare 3 gisterenavond officieel uit de doeken gedaan. Net zoals elk ander jaar zullen er ook van dit aankomende deel weer verschillende edities uitkomen. Die edities zijn uiteen gezet, zodat we een duidelijk overzicht kunnen presenteren van de opties die je hebt bij de release.

Uiteraard is er een standaard fysieke editie die puur de game bevat en niks meer. De andere twee digitale edities komen met de nodige extra’s en de belangrijkste details hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Modern Warfare III: Cross-Gen Edition

De Cross-Gen Edition is een editie die € 79,99 kost en je toelaat om de game te spelen op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Je kunt de shooter dus op beide platformen downloaden, handig voor als je nu nog op de PlayStation 4 zit en pas ergens volgend jaar overstapt naar de PlayStation 5.

Deze editie geeft je toegang tot de beta en ook kun je de singleplayer campagne een week van te voren spelen. Mocht je deze editie hebben aangeschaft, maar graag willen upgraden naar de Vault Edition, dan is dat mogelijk voor ongeveer € 30,-.

Modern Warfare III: Vault Edition

Deze editie kost € 109,99 en bevat alle zaken die van toepassing zijn op de Cross-Gen Edition. Vanzelfsprekend zitten er nog een aantal andere extra’s bij en dat zijn de volgende:

  • Nemesis Operator Pack
  • Two Weapon Vaults
  • BlackCell (One Season), includes the Battle Pass, BlackCell Sector that includes 1,100 CP and 55 total Battle Token Tier Skips and more.

Het eerste pakket bevat een set Operators: Captain Price, Ghost, Warden en Makarov. Deze skins zijn ook in de open beta beschikbaar. De Two Weapon Vaults bevat twee varianten op Modern Warfare 3 wapens die zich cosmetisch onderscheiden. Het BlackCell pakket spreekt voor zich.

Met een pre-order op beide edities krijg je sowieso toegang tot de beta, maar ook ontvang je nog het Soap Operator Pack. Dit pakket bevat een ‘Masked Soap’ skin, alsook een ‘Unmasked Soap’ skin. Verder tref je nog een ‘Shadow Siege’ wapen blauwdruk in het pakket.

Call of Duty: Modern Warfare 3 lanceert op 10 november voor last- en current-gen systemen, alsook pc.