De Nederlandse ontwikkelaar Total Mayhem Games is vooral bekend van de We Were franchise en het laatste grote deel in de reeks is We Were Here Forever. Een meer dan uitstekende avonturengame, waarin samenwerken centraal staat. Games in deze reeks zijn immers vooral bedoeld om in coöp te spelen.

Nooit geprobeerd of gewoon deze game nog niet in bezit? Dan raden we je aan om mee te doen aan de prijsvraag die we vandaag in samenwerking met Total Mayhem Games organiseren. We geven namelijk twee keer een koppel We Were Here Forever keys voor de pc weg (Steam).

Hiermee kun je met een vriend, vriendin, familielid of een bekende samen de game doorlopen. Perfect om de banden weer eens aan te halen aan het begin van het nieuwe jaar. Maar wat moet je doen om kans te maken op een koppel codes? Geef antwoord op de volgende twee vragen:

Vraag 1: Waar speelt We Were Here Forever zich af?
Vraag 2: Hoe communiceer je met elkaar in de We Were Here-games?

Weet jij de antwoorden? Volg dan de onderstaande stappen en stuur ze in. Wie weet kan jij binnenkort dit leuke coöp avontuur gaan beleven. Meer weten over We Were Here Forever? Check dan onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'We Were Here Forever'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Total Mayhem Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari 2024. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Total Mayhem Games.