Je hebt games die digitaal én op disc verschijnen. Je hebt games die enkel digitaal verkrijgbaar zijn. En blijkbaar heb je ook titels die fysiek in de winkelrekken liggen, maar in plaats van een disc enkel een activatiecode voor een download bevatten. In die laatste categorie vinden we Black Myth: Wukong terug. Dat lezen we althans in deze FAQ op de officiële website van de game.

De ontwikkelaar van het spel – Game Science – betreurt dit, maar geeft in dezelfde FAQ meteen ook de reden dat er geen disc in de fysieke uitgave van Black Myth: Wukong zal zitten. Ze hebben namelijk het vermogen niet om discs te importeren, exporteren en transporteren. De studio hoopt dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en later alsnog discs aan te bieden.

“Both physical editions come with an activation code for the Digital Deluxe Edition of Black Myth: Wukong.”

“It is the first time for Game Science to release a console game globally, and we are currently facing limitations in offline resources required for the import, export, transportation, distribution, and sales of physical discs. These factors have made it difficult for us to sell physical discs simultaneously with the official release of the game.”

“Our publishing team is actively working on resolving these issues and exploring options to offer physical discs.”