Het duurt niet lang meer of we kunnen eindelijk maar toch de trailer van GTA V bekijken, vandaag zal deze namelijk gaan verschijnen om 17:00 uur. We hebben al enkele geruchten mogen lezen, natuurlijk de bijzondere aankondiging mogen meemaken, gespeculeerd over een PS Vita versie en mogen stemmen op welke stadย we willen zien. Dit zorgde de laatste week voor veel spanning en we zijn dan ook ontzettend benieuwd wat we vandaag te zien krijgen van de game.

Natuurlijk zullen niet alle vragen meteen beantwoord worden, maar we verwachten sowieso een aantal belangrijke dingen in de trailer te gaan zien. Zo zal hoogstwaarschijnlijk het hoofdpersonage onthuld worden, de stad en heel misschien de platformen waarop de game uit gaat komen. Wij zitten in ieder geval met smart te wachten en kunnen de klok niet snel genoeg voorbij zien gaan.

De trailer bekijken

In dit bericht kun je stipt om 17:00 de trailer gaan bekijken, het is namelijk een video embed met een countdown. Je hoeft dus niet naar andere sites of iets dergelijks te gaan om de trailer te kunnen bekijken, dat kan gewoon hier. Discussiรซren erover is tevens zeer gemakkelijk door een reactie hieronder achter te laten.

Show je support voor GTA V en deel de trailer hieronder met Twitter, Facebook en andere social media!