Wie had het ooit nog kunnen dromen: Activision die iets gratis weggeeft en dan nog wel voor de PlayStation 3. Tot onze grote verbazing wordt dit dinsdag werkelijkheid. Dinsdag is het een grote dag voor de fans van Call of Duty: Modern Warfare 3, want zij kunnen dan eindelijk aan de slag gaan met de eerste content voor de game. Dit is wel ruim een maand na de release voor de Xbox 360, maar er is een kleine compensatie.

Iedereen kan een gratis PlayStation 3 thema downloaden uit de PS Store. Dit is dus naar aanleiding van de release van de eerste content voor Modern Warfare 3. Het thema kun je hierboven bekijken en vanaf dinsdag downloaden in de PlayStation Store.

Het thema is werkelijk prachtig, al is het alleen al omdat witte en grijze tekst op donkergrijze kleuren zo heerlijk leest; bedankt Activision!

“Charge those Bluetooth headsets – PS3 Call of Duty Elite Premium members get the first two MW3 Content Drops, Liberation and Piazza, on February 28. We’ll also be releasing this ELITE theme, free to all PS3 owners.”