Vandaag is het de dag: Call of Duty: Black Ops 2 is verkrijgbaar. Wellicht heb je de game al, of ben je van plan hem nog deze week te gaan halen. De game heeft een singleplayer, maar de meesten halen de game in huis om lekker te knallen in de online multiplayer.

Voor de fanatieke online Call of Duty gamer is er iets genaamd Call of Duty: Elite. Dit is een dienst waarmee je toegang krijgt tot al je game statistieken en meer. Deze service heeft ook een applicatie die je gratis kunt downloaden uit de App Store voor de iPhone en iPad, maar ook uit de Google Play Store.

Zojuist is versie 2.0 vrijgegeven van de iOS-applicatie die wat nieuwe features brengt. Zo heeft de app een nieuw uiterlijk gekregen voor op de iPad. Met de app kun je op een prachtige manier je classes bewerken, challenges bijhouden, recente matches terugkijken en al je spelersstatistieken.

Voor clans is er nog het zogenaamde Clan HQ. Hiermee kun je zoeken naar een clan, of je eigen clan beheren. Je kunt de app downloaden door op de iTunes-knop hieronder te klikken.

Klik hier om de app te downloaden uit de App Store.

Klik hier om de app te downloaden uit de Google Play Store.