Naughty Dog is de laatste tijd vaak in het nieuws en natuurlijk niet zonder reden. Zo werd een aankondiging rondom een nieuwe Uncharted al snel verwacht en tijdens het PS4 Launch evenement wisten ze dit nieuws te bevestigen. Daarnaast is het team achter The Last of Us druk bezig met de eerste singleplayer DLC voor de game, genaamd The Last of Us: Left Behind.

We weten inmiddels wat er ongeveer gaande is binnen de studio, maar specifieke details rondom beide projecten bleven echter nog wat achterwege. Volgens Naughty Dog mogen we in 2014 heel wat informatie verwachten over de aankomende projecten. Dat er nieuws komt over Last of Us: Left Behind en Uncharted 4 is een vast gegeven, maar over toekomstige projecten weten we verder nog niets.

Wellicht krijgen we dan ook wat meer duidelijkheid over de geruchten die eerder rond gingen dat Naughty Dog bezig was met een PS4 game die een science-fiction setting zou bevatten. Of wat dachten jullie van de geruchten en/of teasers van een nieuwe Crash Bandicoot die we laatst hebben gezien?