Vandaag verscheen er op Reddit een opvallende afbeelding. Volgens deze afbeelding, die je hierboven ziet, zou er aan het einde van dit jaar namelijk naast Call of Duty: Advanced Warfare nog een Call of Duty ‘game’ in de winkels komen te liggen. Het gaat hier om Call of Duty: Modern Warfare Collection.

Zoals de meeste Call of Duty spelers wel weten zijn er in totaal drie Modern Warfare games uitgekomen. Als deze afbeelding echt is, kunnen we eind november opnieuw aan de slag met de singleplayer van deze games, maar dan op de PlayStation 4. De tekst bij de afbeelding vertelt ons dat de Modern Warfare Collection alleen de singleplayer bevat van de Modern Warfare trilogie, maar dan verbeterd zodat de games echt tot hun recht komen op de nieuwe consoles.

Zo zouden er nieuwe HD-textures en lichteffecten toegevoegd zijn, net zoals een nieuw geluidssysteem en versterkte wapen ballistiek. De collectie moet volgens de afbeelding op een resolutie van 1080p en een framerate van 60 frames per seconden draaien. Over een multiplayer voor de Modern Warfare Collection wordt niet gesproken.

Het laatste detail wat de beschrijving ons leert is dat als je de Modern Warfare Collection koopt, je exclusieve content vrijspeelt voor de multiplayer van Call of Duty: Advanced Wafare. Die game ligt 4 november in de winkels. Of we daarna ook met de Modern Warfare Collection aan de slag kunnen is niet zeker. Op de afbeelding wordt een releasedatum van 25 november genoemd voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is nu afwachten tot we een officiële bevestiging krijgen, misschien wel op de aankomende E3.