Eerder dit jaar werd bekend dat The Last of Us naar het witte doek zal gaan komen. Er werd toen niet veel over gezegd, los van het feit dat het ontwikkelteam van de game nauw betrokken is bij de film en dat de film wel gebaseerd is op het verhaal van de game. Tijdens San Diego Comic-Con zijn we wat wijzer geworden over de film.

Het is nu bevestigd dat de film het verhaal van de game erg nauw volgt. Sam Raimi zal de regie in handen nemen. Hij is onder andere bekend van Spiderman films. Daarnaast werd ook onthuld dat niemand minder dan Neil Druckmann het script voor de film zal schrijven. Deze man is creative director van Naughty Dog en hij schreef ook het verhaal van de game. Dit is dus zeker een goed teken.

Wie de rollen van Joel en Ellie op zich nemen is nog niet bekend, maar tijdens de aankondiging werd wel geteased naar Maisie Williams die favoriet voor de rol van Ellie zou zijn. Haar kennen we van de rol als Arya Stark in Game of Thrones. Heb jij nog goede suggesties wie de rollen van Joel en Ellie kunnen spelen? Laat het hieronder weten.