Dead Island 2 heeft tot op de dag van vandaag een release gepland staan voor deze lente. Het is inmiddels lente en rondom de game is het al geruime tijd stil. De vraag is dan ook of deze game nog deze lente gaat verschijnen, want die kans lijkt met de dag kleiner te worden.

Videogamer.com heeft begrepen dat de game niet langer deze lente zal gaan verschijnen, maar geeft niet duidelijk aan van wie of wat zij dit begrepen hebben. Bij Deep Silver vangen ze in ieder geval bot, want die wilde niet reageren op de vraag van de site omtrent de status van de game.

Interessant om hier bij op te merken, zoals Videogamer dan ook doet, is dat er nog een publieke beta test gehouden gaat worden, waarvan 30 dagen exclusief op de PlayStation 4. Dat is een behoorlijke tijd en zo ontzettend lang duurt de lente ook weer niet (met het oog op het nog releasen in de lente). Verder is het op Twitter ook al sinds februari erg stil.

Ondanks de stilte zou de game nu in de herfst moeten gaan verschijnen, aldus de site. Zodra we wat vernemen lees je het hier.