Het duurde even, maar Ubisoft heeft eindelijk duidelijk gemaakt hoe het precies zit met de twee resterende delen van de Assassin’s Creed Chronicles trilogie. De releasedata van beide games zijn namelijk bekendgemaakt en ook is er nieuws over een bundel met alle drie de delen.

Het tweede deel, Assassin’s Creed Chronicles: India is vanaf 12 januari te downloaden voor de PS4, Xbox One en PC. In deze game speel je als Arbaaz Mir, die tijdens een grote strijd in zijn land zijn vrienden moet zien te beschermen en een mysterieus voorwerp moet zien te bemachtigen, dat door de Templars is gestolen.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia komt op 9 februari uit op dezelfde platformen. Deze game speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw en volgt het verhaal van Nikolai Orelov, die de Assassin Order wil verlaten om een normaal leven te kunnen leiden met zijn familie. Om dit te kunnen realiseren moet hij echter nog één laatste opdracht uitvoeren.

Ook zal er een Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack verschijnen. Dit is een collectie van alle drie de games en deze is, gelijktijdig met de laatste game, vanaf 9 februari te koop voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze bundel zal digitaal voor alle drie de platformen verschijnen. De fysieke versie is alleen voor de PS4 en Xbox One te koop.

De Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack zal overigens ook uitkomen voor de PlayStation Vita. Ubisoft heeft hiermee dus de eerdere geruchten bevestigd. De PS Vita versie laat alleen wel wat langer op zich wachten. Deze is namelijk pas vanaf 5 april te koop. Het is nog niet bekend of Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack alleen digitaal voor de PS Vita verschijnt, of dat er ook een fysieke release komt.