http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56d832038d82a.jpg

Er werd een tijd gedacht dat Beyond Good & Evil 2 voor de PS3 geannuleerd zou zijn, toen kwamen er geruchten dat de game naar de PS4 zou komen en nu zijn er geruchten dat de game niet naar de PS3 noch PS4 komt. De game zou namelijk deels gefinancierd worden door Nintendo en exclusief gaan uitkomen op de Nintendo NX, de nieuwe console van Nintendo.

Volgens onafhankelijke en betrouwbare bronnen van Destructoid is dit een deal die Nintendo met Ubisoft heeft gesloten. Eerder had men al een gelijkwaardige deal met Bayonetta 2 en ook met ZombiU van Ubisoft had Nintendo een grote exclusive tijdens de lancering van de console (Wii U). Het zijn natuurlijk nog maar geruchten, maar Destructoid is doorgaans een betrouwbare site.

Voor Nintendo is het natuurlijk fantastisch als ze zo’n grote titel weten binnen te slepen, maar voor de spelers op een PlayStation console is het een stuk minder. Beyond Good & Evil 2 is het vervolg op het eerste deel dat in 2003 uitkwam, nu alweer 13 jaar geleden. Het tweede deel werd aangekondigd in 2008 in het Louvre te Parijs, op 28 mei tijdens de Ubidays.