Spider-Man-PS4-Costume-Trailer-E3

Het mag geen geheim zijn dat de nieuwe Spider-Man er erg gaaf uitzag gedurende de afgelopen E3 onthulling. Insomniac Games is dit keer haar best aan het doen om een uitstekende game neer te zetten, exclusief voor de PlayStation 4. De mensen achter deze studio stellen de fans dan ook gerust door te melden dat er een compleet team, full-time aan de slag is om deze game tot een succes te maken.

Spider-Man PS4 wordt tevens de grootste game die ooit in ontwikkeling bij Insomniac Games is geweest en is daarnaast ook nog eens de grootste Marvel game ooit. Klinkt als muziek in de oren, niet? Insomniac Games wist tevens te vertellen dat Spider-Man dezelfde engine in gebruik heeft, welke ook voor Ratchet & Clank werd gebruikt.

“Yes we have a huge team working on this game full time. We always iterate our engine between games. We don’t have more than one though.”

Eerder vandaag lieten we trouwens al weten dat men op korte termijn geen plannen voor een demo heeft en dat de gehele game is gebouwd rondom een eigen universum.