Nier: Automata
We hoeven er wellicht niet meer heel lang op te wachten met PlayStation Experience op komst, maar vooralsnog is er voor Europa geen releasedatum bekend van NieR: Automata. Desondanks weet Square Enix ons wel in de ban te houden met een gestadige toevoer van nieuwe informatie, trailers en screenshots.

Vandaag is het tijd voor het laatstgenoemde, want de RPG gigant vond het wel eens tijd worden om ons weer een blik te gunnen op een nog niet eerder vertoonde omgeving, namelijk een voornamelijk bebost gebied met een gigantisch kasteel wat de ontwikkelaar nog geen directe naam heeft toegekend.

We zien hier toch nogal wat kleur terugkomen voor een game waarin machine geweld de boventoon voert, maar toch is de sfeer die over dit gebied hangt enorm grimmig en grauw. Waarom dit zo is zal zonder meer blijken uit wat het verhaal ons gaat brengen, maar hierover is nog bar weinig bekend. De screenshots in kwestie kun je in de galerij hieronder bekijken.

Voor eenieder die benieuwd is of NieR: Automata ook getoond zal worden tijdens PlayStation Experience, PSX-Sense zal dit evenement live coveren vanaf 19:00 uur op zaterdag 3 december.