In Persona 5 zit een glitch die ervoor zorgt dat je heel veel experience points kunt verdienen, zonder hier al teveel moeite voor te hoeven doen. De exploit bevindt zich in Mementos, waar je een geheime side-boss kunt vinden onder de naam Reaper. Normaliter moet je behoorlijk je best doen wil je deze eindbaas verslaan, maar dankzij een glitch in de game is dit op enkele dagen wel heel erg makkelijk.

Wanneer het namelijk het Influenza seizoen is in de game, zijn alle vijanden in Persona 5’s Mementos voorzien van Despair. Hierdoor vermoorden zij zichzelf na slechts drie rondes en hetzelfde geldt voor de Reaper. Het enige wat je hoeft te doen is op 13, 14, 15 november of 8 december Mementos binnengaan. Vervolgens leg je in welke area dan ook even de controller neer voor zo’n 5 minuten, nadien hoor je de kettingen en komt de Reaper je zoeken. Morgana waarschuwt je hiervoor met een bericht, zodat je de Reaper kunt ambushen.

Vervolgens kijk je of de Reaper inderdaad Despair heeft, zo niet, dan vlucht je en probeer je het opnieuw tot dit wel het geval is. Zoek je toch iets meer uitdaging in de Reaper? Zorg dan dat je hem tijdens de heatwave tegenkomt, dan zal hij voorzien zijn van een burn en elke keer veel health verliezen, uiteraard moet je dan nog wel echt voorbereid de battle in gaan.