Update: Drie verschillende bronnen van Eurogamer hebben aangegeven dat dit beeld echt is. Daarmee lijken veel geruchten van onlangs te zijn bevestigd.

Origineel bericht: Vanmorgen kon je lezen dat de nieuwe Assassin’s Creed mogelijk de subtitel ‘Origins’ krijgt en dat dit de grootste game ooit in de franchise zal zijn. Of deze informatie klopt is afwachten, maar de lekken worden steeds erger. Nu is er namelijk ook een foto opgedoken met daarop het eerste beeld van de game.

We zien natuurlijk een boot, wat overeenkomt met het gerucht dat je weer kan varen in de nieuwe game. Daarnaast zien we links bovenin de tekst “assassinate the crocodile” staan, wat kan betekenen dat het bootje zich op de rivier de Nijl bevindt.

Verder zien we de tekst “Follow Shadya to Khenut’s villa”, wat kan slaan op koningin Khenut, die leefde tijdens de vijfde dynastie in Egypte. Zij was de vrouw van koning Unas en mogelijk de moeder van koningin Iput I.

Ook nu geldt weer dat het een gerucht betreft, neem het dus met een korrel zout. Toch worden deze geruchten steeds hardnekkiger, wat kan wijzen op het gegeven dat dit allemaal gewoon klopt. Tijdens de E3 zullen we er meer over gaan horen.