Het heeft bijna 15 jaar geduurd, maar een nieuwe Beyond Good and Evil komt er eindelijk aan. Ubisoft sloot haar persconferentie af met dit nieuws samen met de onderstaande prachtige trailer. Door de titel van de game zou je verwachten dat het een vervolg is, maar dat is niet zo.

Beyond Good and Evil 2 is namelijk een prequel. Hierin reis je naar System 3 en kom je in een wereld terecht vol met allerlei rassen en culturen. Je zult moeten strijden voor je vrijheid en beslist je eigen lot tussen de sterren.

Als speler heb je de keuze om dit avontuur solo te gaan beleven of ga samen met vrienden online de boel verkennen. Interessant is dat Ubisoft Montpellier een speciaal programma, Space Monkey Program, heeft opgezet waarmee ze de game samen met de community en fans gaan ontwikkelen.

Wat we verder qua verhaal kunnen verwachten is nog niet duidelijk, maar de trailer is sfeervol, kleurrijk en ook de humor is aanwezig. De game werd in 2008 al aangekondigd, maar sindsdien was het heel stil tot deze nieuwe onthulling.