Soms worden er games aangekondigd die door wat voor reden dan ook weer snel vergeten worden. Dit is ook enigszins het geval met Babylon’s Fall. Deze titel werd op de E3 van 2018 aangekondigd, maar er werd niet veel over verteld en daarna werd het stil. Square Enix heeft nu laten weten dat er dit jaar nog meer informatie over de game zal worden gegeven.

Je zou denken dat Babylon’s Fall meer aandacht zou krijgen, want de game wordt gemaakt door een vooraanstaande ontwikkelaar: Platinum Games. Wat de reden voor de stilte is, is onbekend, maar gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten op nieuwe informatie, want producer Yosuke Saito heeft tegenover Automaton laten weten dat ze dit jaar nog meer details van Babylon’s Fall zullen vrijgeven.

Volgende maand zullen The Game Awards weer uitgereikt worden en daaromheen zijn veelal aankondigingen en onthullingen te verwachten. Misschien dat deze titel dan weer wat van zich laat zien, hieronder de eerste en tevens laatste trailer tot op heden.